Weather

KRK WEATHER

Videoüberwachung

Sehen Sie sich die Häfen mittels Webcam an webcam

Savjetovanje s javnošću

26.10.2023.

Temeljem članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (NN 25/13, 85/15, 69/22), Županijska lučka uprava Krk provodi: SAVJETOVANJE S JAVNOŠĆU
U CILJU DONOŠENJA: Pravilnika o uvjetima i kriterijima za dodjelu stalnog veza te njegovom korištenju na komunalnim dijelovima luka Županijske lučke uprave Krk

Savjetovanje s javnošću (190.81 KB)

Prijedlog Pravilika o uvjetima i kriterijima za dodjelu stalnog veza te njegovom korištenju na komunalnim dijelovima luka Županijske lučke uprave Krk (208.76 KB)

 

Svečano otvorena luka Glavotok

5.07.2023.

Otvorenje luke Glavotok

U krčkoj luci Glavotok 4. srpnja 2023. je održana svečanost otvaranja nakon završetka radova na obnovi luke.

Ovaj, za mještane naselja Milohnić, Linardić i Brzac važan dan svojim su dolaskom i pozdravnim riječima uveličali Zlatko Komadina,  župan Primorsko- goranske županije,
Darijo Vasilić, gradonačelnik Grada Krka, Vojko Braut, zamjenik župana te Nikola Zec, potpredsjednik Mjesnog odbora Milohnić- Linardić- Brzac. Bili su tu i predstavnici Športsko- ribolovne udruge Poteljan kao i brojni mještani zbog kojih je i održana ova mala svečanost.

Svečano otvorenje luke Glavotok

30.06.2023.

Pozivnica za otvorenje luke Glavotok

 U luci Glavotok, koja teritorijalno pripada Gradu Krku, održat će se 4. srpnja 2023. s početkom u 11 sati službeno otvorenje nakon završetka radova na dogradnji i rekonstrukciji luke.

 U svečanom će dijelu programa sudjelovati i obratiti se prisutnim gostima i medijima:

  • Zlatko Komadina,  župan Primorsko- goranske županije
  • Darijo Vasilić, gradonačelnik Grada Krka i
  • Branislav Toljanić, predsjednik Mjesnog odbora Milohnić- Linardić- Brzac

Simboličnim presijecanjem vrpce, novoobnovljenu će luku, uz pratnju gostiju i članova KUD-a Poljica, otvoriti Janko Braut, dugogodišnji predsjednik, a danas počasni predsjednik Športsko-ribolovne udruge „Poteljan“.

Simbolično i svečano otvorena luka Porat

27.06.2023.

Otvorenje luke Porat

Kako smo i najavili, 26. lipnja je u prisutnosti brojnih dužnosnika i gostiju službeno otvorena Luka Porat.

Uz počasnog gosta, predsjednika Hrvatskog sabora, Gordana Jandrokovića, u programu su sudjelovali i obratili se prisutnima: potpredsjednik Vlade RH i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, župan Primorsko goranske županije Zlatko Komadina, načelnik Općine Malinska- Dubašnica Robert Anton Kraljić i predsjednik Mjesnog odbora Porat- Vantačić Nenad Šabalja, dok je ravnatelj Županijske lučke uprave Krk Alfred Franković pozdravio sve prisutne goste i zahvalio svima onima koji su kroz godine doprinijeli uspješnoj realizaciji ovog vrijednog projekta.

Svečano otvorenje luke Porat

23.06.2023.

Pozivnica otvorenje luke Porat

U luci Porat održat će se 26. lipnja s početkom u 11 sati službeno otvorenje nakon završetka dvogodišnjih radova na dogradnji i rekonstrukciji luke. Koliko je ovo važan događaj za stanovnike općine Malinska- Dubašnica najbolje govori popis uzvanika koji će s predstavnicima lokalne zajednice otvoriti i obići novoobnovljenu luku.

Subscribe to Front page feed